Cum livrăm?

Iventa.ro poate trimite comanda dumneavoastra oriunde in tara. Am ales ca modalitate optima de livrare curieratul rapid prin Fan Courier. Fan Courier este cel mai mare operator de curierat din tara, ce poate livra comanda dumneavoastra in siguranta in maximum 36 de ore. Avantaje Fan Courier*:

 • Rapiditate: livrare in urmatoarea zi lucratoare (chiar si sambata);
 • Informare: sunteti cautat telefonic in cazul in care curierul nu va gaseste la adresa specificata;
 • Informatii in timp real: pe site-ul www.fancourier.ro puteti urmari expedierea pe baza numarului de AWB.
 • Flexibilitate: Fan Courier poate livra comanda si la dumneavoastra la servici sau la oricare alta adresa, puteti stabili cu curierul o ora de livrare sau prelua pachetul de la biroul local Fan Courier;
 • Modalitati speciale de plata: plata se poate face si cu ramburs sub forma de CEC sau Bilet la Ordin (pentru persoane juridice).


Pentru comenzile de valoare mica (sub 200 lei) sau catre locatii in afara ariei de acoperire a Fan Courier putem livra si prin Prioripost-Posta Romana.

Dupa depunerea comenzii veti fi informat pe email despre situatia comenzii, de la procesare pana la expedierea catre dumneavoastra.

Modalitatile de livrare sunt urmatoarele:

 • Comenzile intre 20 si 200 RON: livrare prin prioripost sau fan courier, la alegere. Modalitatea de transport va putea fi aleasa in cadrul procesului de depunere a comenzii pe site.
 • Comenzi peste 200 RON: toate comenzile vor fi trimise numai prin Fan Courier cu doua exceptii:
  1. In cazul in care locatia dumneavoastra nu este in aria de acoperire a Fan Courier, livrarea se poate face si prin Prioripost-Posta Romana.
  2. Pentru Bucuresti puteti ridica personal comanda de la adresa nosastra: str. Maracineni nr.66B.

Atentie! De la sediul nostru nu puteti cumpara sau ridica produse fara a efectua in prealabil o comanda pe site si numai daca valoarea acesteia este de peste 200 lei. Dupa efectuarea comenzii, va vom contacta pentru a stabili data ridicarii produselor.

Costuri de livrare:
Costul exact al livrarii produselor dumneavostra va fi calculat de magazinul nostru virtual, in timpul procedurii de comanda, pe baza adresei, metodei de livrare si a greutatii produselor comandate.
Costurile de livrare (estimative) sunt:

 • Prioripost: de la 7 RON pentru Bucuresti si de la 14 RON pentru expeditii in tara. Tip de tranzit: 3-7 zile lucratoare. Comanda va fi livrata in maximum 2 zile lucratoare de la depunere.
 • Fan Courier: de la 8 RON pentru Bucuresti si de la 15 RON pentru expeditii in tara. Tip de tranzit: 1 zi lucratoare (se fac livrari si sambata). Comanda va fi livrata in maximum 1 zi lucratoare de la depunere, in general comenzile primite pana la ora 15.00 se livreaza in aceeasi zi. In cazul platii ramburs (la curier) se percepe o taxa suplimentara de 10 RON +2% din valoare. Acest cost poate fi evitat prin plata cu cardul (persoane fizice) sau prin OP in avans (pentru persoane juridice).

 

Înscrieți adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutăți:

Promo:

» toate promotiile

 
 
Ascentis Land SRL este inregistrat la Reg. Com. cu nr. J23/2817/2010; CF RO27631640
Acesta este un magazin on-line cu produse de protectia muncii si PSI/ securitate si sanatate in munca si situatii de urgenta!